Wie is nu Meet & Greet ?

Meet & Greet zijn events waar iedereen die een passie heeft voor wagens welkom is ! Hier draait het allemaal rond het gezellig samen zijn en elkaars wagen bewonderen, tips delen of gewoon eens een ritje te maken met elkaar !

Meet & Greet is ontstaan uit een idee dat er meer “gewone” auto events mogen zijn waar de nadruk word gelegd op respect uit te brengen over elkaars wagen. Elk type wagen is hier welkom.. Tuning, Oldtimers, supercars enzoverder..

Hopelijk zien wij jullie op de volgende Meet & Greet ! Namelijk Meet & Greet : Spring.. Deze zal rond Maart 2020 doorgaan !

Tot dan ! .

Bram

Even wat over mezelf !

Naam: Bram Braeckevelt

Functie: Oprichter

Leeftijd: 28

Huidige wagen : Skoda octavia vRS 245 @ Stage 2 +

Instagram: Red Baron Rs245

 

Hey allemaal !

ik ben een van de oprichters van Meet & Greet samen met Björn. Al van kindsbeen ben ik bezeten door auto’s. En die passie wil ik graag met iedereen delen. Vandaar dat het idee voor meet & greet is onstaan. ikzelf bezocht vele tuning auto events. Maar zag veel van het zelfde & hoorde ook dat er gewoon te weining events waren waar iedereen welkom is. Daar wou ik iets aan doen… En dat doen we nu ook al enkele jaren !

In het dagelijkse leven ben ik kok & fotograaf van beroep.

Car history:

2010 Cross polo 1.6 TDI

2013 VW Scirocco 1.4 TSI

2015 Skoda octavia vRS 2.0 TDI

2018 Skoda octavia vRS 245 2.0 TSI

 

Bjorn

Even wat over mezelf !

Naam: Björn Van Velthoven

Functie: Mede Oprichter

Leeftijd: 22 Jaar

Huidige wagen :

Skoda Octavia RS230 (stage 1+) en Afwisselend een Peugeot/Citroën/Opel.

Instagram:

@bjorn_van_velthoven & @Skoda_vrs_230

Hey !

Samen met Bram ben ik het het brein achter meet & greet. Zowel professioneel als privé ben ik constant bezig met auto’s en alles wat er mee te maken heeft. In het dagelijks leven kan je me terug vinden als product expert / Afleveraar voor garage Imacar.

Car history:

Skoda Fabia

Skoda Octavia RS230 (stage 1+)

 

Yannick

Naam: Yannick

Functie: Rit Planner & Crew

Leeftijd: 32

Huidige wagens

Daily: 2012 VW Polo 1.2

Fun/Track: 2012 Lotus Elise CR

Instagram: @ycaby

 

Yannick, 32 lentes jong. Opleiding Automechanica gevolgd in het secundair onderwijs. In mijn dagelijks leven werk ik als productie manager bij Cuthings bvba.

Auto’s hebben altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Er zijn dan ook al wat centjes naartoe gegaan over de jaren. Het is vooral in sterkte toegenomen toen ik voor de eerste keer op de Nurburgring ging rijden.

Ik hou ervan om nieuwe wegen op te zoeken en uit te stippelen.

Buiten het auto gebeuren dans ik Salsa, speel ik badminton en rij ik mountainbike.

 

Car history:

 

1996 Peugeot 106 1.4

2007 Ford Fiesta ST

2017 Skoda Octavia RS

2010 Audi TTRS

2003 Polo 1.4

 

 

Olivier

 

Naam: Olivier Dhondt

Functie: Crew

Leeftijd:  21

Huidige wagen : /

Instagram: @olivierdhondt

 

Ik ben Olivier, 21 jarige student KMO-Management vanuit het Antwerpse. Sinds kleins af aan ben ik al gepassioneerd door auto’s en probeer dan ook hier mijn beroep van te kunnen maken. Zo doe ik stage en studentenjob bij een garage. Verder ben ik een crew lid bij meet & greet sinds eind 2019!

Quinten

 

Naam: Quinten De Ridder

Functie: Crew

Leeftijd: 19

Huidige wagen : BMW 1 Reeks

Instagram: @bmw_f20lci_116i

 

Hallo, mijn naam is Quinten. Ik ben 19 jaar oud en woon in Buggenhout. Als student Elektronica-ICT ben ik toch een autoliefhebber in hart en nieren. Mijn wagen is een BMW 1 serie waarmee ik de straten onveilig maak. Ik ben trots crew lid van Meet & Greet